Πίτσα με μανιτάρια και φρέσκο κρεμμυδάκι

Σταθερή αξία, αλλά παρότι απλή, τα μανιτάρια θέλουν τον τρόπο τους! Πριν φτιάξετε τη συνταγή, διαβάστε πως να αναδείξετε τα μανιτάρια στην pizza!

Εκτέλεση

Tip! Εκτός από τα champignon που μπορείτε εύκολα να βρείτε παντού, μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλες ποικιλίες μανιταριών! Σε κάθε περίπτωση, τα σωτάρουμε για να μειώσουμε την υγρασία τους.
Tip! Αν θέλετε να αναδείξετε τα μανιτάρια, μπορείτε να σωτάρετε για ένα λεπτό μπόλικο φρέσκο θυμάρι μαζί με μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδου και μετά να σωτάρετε τα μανιτάρια πάνω στο θυμάρι (μόλις ψηθούν τα μανιτάρια αφαιρέστε το σκόρδο). Εναλλακτικά, μπορείτε να τα σωτάρετε προσθέτοντας αποξηραμένο κρεμμύδι σε flakes ή δενδρολίβανο αντί για θυμάρι.
Tip! Για να μην ανοίγετε το φούρνο συνέχεια και πέφτει η θερμοκρασία, χρονομετρήστε για 4' και αρχίστε να τσεκάρετε μετά από αυτό το διάστημα. Ανάλογα με το φούρνο σας, μπορεί να είναι ήδη έτοιμη ή να θέλει λίγο χρόνο ακόμα.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, Αιγαλεω
    5.00 στα 5

    Οι πίτσες μας πλέον ειναι επαγγελματικού επιπέδου,δεν συγκρίνονται με του εμπορίου και δεν μπορούμε να φάμε απο έξω γιατί ειναι πολύ βαριές στο στομάχι .Οι δικές μας ειναι τόσο ελαφριές και ταυτόχρονα νόστιμες ,γιατί πλέον τρώμε και πίτσες με λαχανικά!!!!Μακαρι να ήσασταν πιο κοντά για να παρακολουθούσαμε τα μαθήματα παρακαλώ βάλτε και άλλες συνταγές!!!!'
    Διαβάστε άλλες 120 αξιολογήσεις του MyPizza Slab