Πίτσα με μανιτάρια και φρέσκο κρεμμυδάκι

Σταθερή αξία, αλλά παρότι απλή, τα μανιτάρια θέλουν τον τρόπο τους! Πριν φτιάξετε τη συνταγή, διαβάστε πως να αναδείξετε τα μανιτάρια στην pizza!

Εκτέλεση

Tip! Εκτός από τα champignon που μπορείτε εύκολα να βρείτε παντού, μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλες ποικιλίες μανιταριών! Σε κάθε περίπτωση, τα σωτάρουμε για να μειώσουμε την υγρασία τους.
Tip! Αν θέλετε να αναδείξετε τα μανιτάρια, μπορείτε να σωτάρετε για ένα λεπτό μπόλικο φρέσκο θυμάρι μαζί με μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδου και μετά να σωτάρετε τα μανιτάρια πάνω στο θυμάρι (μόλις ψηθούν τα μανιτάρια αφαιρέστε το σκόρδο). Εναλλακτικά, μπορείτε να τα σωτάρετε προσθέτοντας αποξηραμένο κρεμμύδι σε flakes ή δενδρολίβανο αντί για θυμάρι.
Tip! Για να μην ανοίγετε το φούρνο συνέχεια και πέφτει η θερμοκρασία, χρονομετρήστε για 4' και αρχίστε να τσεκάρετε μετά από αυτό το διάστημα. Ανάλογα με το φούρνο σας, μπορεί να είναι ήδη έτοιμη ή να θέλει λίγο χρόνο ακόμα.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • Δημήτριος Κάκκος, Θεσσαλονίκη
    5.00 στα 5

    Τι να πρωτοπείς για το mypizza slab! Χάρη σ' αυτό φτιάχνω πίτσες που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα όνειρά μου. Και μάλιστα εντελώς αρχάριος. Πίτσες εντελώς ιταλικού στυλ, οι δε φίλοι μου που έχουν φάει δεν το πιστεύουν ότι φτιάχνεται τέτοια πίτσα σε σπίτι. Επόμενος στόχος το mypizza peel μιας και προς το παρόν χρησιμοποιώ αυτοσχέδιο χαρτονενιο φτυάρι. Σ' ευχαριστώ mypizza project!
    Διαβάστε άλλες 128 αξιολογήσεις του MyPizza Slab