Ζύμη για rustic pizza

Η ιδανική ζύμη για να ψηθεί πάνω στο MyPizza Slab και να δώσει το πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Δουλεύεται εύκολα και αξίζει να ξεκινήσετε από αυτή για να εξοικειωθείτε με καινούργιες και διαφορετικές τεχνικές, καθώς συγχωρεί τυχόν λαθάκια κατά την παράγωγη και χρήση της. Κατά το ψήσιμο παίρνει έντονο χρώμα από πάνω και από κάτω, ενώ δίνει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με πλούσια ύφη και γεύση ανεξαρτήτως από το πόσο λεπτή την έχουμε ανοίξει. Εγώ την προτιμώ με παχύ cornicione!

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, Αιγαλεω
    5.00 στα 5

    Οι πίτσες μας πλέον ειναι επαγγελματικού επιπέδου,δεν συγκρίνονται με του εμπορίου και δεν μπορούμε να φάμε απο έξω γιατί ειναι πολύ βαριές στο στομάχι .Οι δικές μας ειναι τόσο ελαφριές και ταυτόχρονα νόστιμες ,γιατί πλέον τρώμε και πίτσες με λαχανικά!!!!Μακαρι να ήσασταν πιο κοντά για να παρακολουθούσαμε τα μαθήματα παρακαλώ βάλτε και άλλες συνταγές!!!!'
    Διαβάστε άλλες 124 αξιολογήσεις του MyPizza Slab