Ζύμη για rustic pizza

Η πιο δημοφιλής συνταγή μας για ζύμη πίτσας! Δίνει την ιδανική ζύμη για να ψηθεί πάνω στο MyPizza Slab και να δώσει το πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Δουλεύεται εύκολα και αξίζει να ξεκινήσετε από αυτή για να εξοικειωθείτε με καινούργιες και διαφορετικές τεχνικές, καθώς συγχωρεί τυχόν λαθάκια κατά την παράγωγη και χρήση της. Κατά το ψήσιμο παίρνει έντονο χρώμα από πάνω και από κάτω, ενώ δίνει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με πλούσια ύφη και γεύση ανεξαρτήτως από το πόσο λεπτή την έχουμε ανοίξει. Εγώ την προτιμώ με παχύ cornicione!

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ., ΧΑΝΙΑ
    5.00 στα 5

    Δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα, ό,τι υποσχόταν το My Pizza Project έγινε πραγματικότητα, και με τις συνταγές για ζύμη πίτσας, και με το τέλειο MyPizza Slab. Αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με σπιτική πίτσα (αν δεν το σκέφτεστε, να αρχίσετε σιγά σιγά να το ψήνετε σαν ιδέα!), με κλειστά μάτια MyPizza Slab.
    Διαβάστε άλλες 143 αξιολογήσεις του MyPizza Slab