Ατομική pizza με καραμελωμένα κρεμμύδια! | MyPizza Project

Ατομική pizza με καραμελωμένα κρεμμύδια!

...

από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο | Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Δεν ξέρω για εσάς αλλά όταν είχα πρωτοδοκιμάσει καραμελωμένα κρεμμύδια είχα ενθουσιαστεί τόσο με τη γεύση τους που τα έτρωγα με τα πάντα! Είναι γεγονός ότι δεν πήγαινουν με τα πάντα...αλλά αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι πηγαίνουν εξαιρετικά με πίτσα!

Η πίτσα για την οποία θα διαβάσετε σήμερα δεν είναι αποτέλεσμα δικών μου δοκιμών, αλλά είναι ένας συνδυασμός που δοκίμασα σε ιταλικό εστιατόριο...της Αθήνας!

΄Οταν μου σέρβιραν ένα ξυλοφουρνισμένο ζυμαράκι (like!) με μπόλικο καραμελωμένο κρεμμύδι (like like!) και μια πληθωρική φέτα κατσικίσιο τυρί chevre που είχε λιώσει (like x3!), χτύπησαν κατευθείαν ευαίσθητο σημείο!

Αν, λέω αν, είστε και εσείς σαν εμένα, τότε δεν έχουμε πολλά να πούμε αλλά πολλά να κάνουμε! Βγάλτε κρεμμύδια και αρχίστε να κόβετε!

Βάλτε λίγο λάδι στο τηγάνι και ξεκινάμε!

Μια πίτσα γρήγορη, που δεν χρειάζεται σάλτσα και μπορεί να γίνει νηστίσιμο γεύμα εάν δε βάλουμε το κατσικίσιο τυρί!

Εάν πάλι θέλετε το κάτι παραπάνω, προτείνω να δείτε τα καραμελωμένα κρεμμύδια ως μια νέου είδους σάλτσα και να βάλετε από πάνω λεπτοκομμένα κολοκυθάκια, (ζεματισμένα) καροτάκια ή ακόμα και φούντες από μπρόκολο ώστε να τη μετατρέψετε σε μια πρώτης τάξεως veggie pizza!

Νηστίσιμη ή μη, η επιλογή είναι δική σας!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Δείτε τη συνταγή

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν