Το MyPizza Project στο Φεστιβάλ γεύσεων του Αθηνοράματος! | MyPizza Project

Το MyPizza Project στο Φεστιβάλ γεύσεων του Αθηνοράματος!

...

από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο | Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η πρώτη συμμετοχή του MyPizza Project σε γαστρονομικό φεστιβάλ είναι γεγονός: στις 10, 11 & 12 Ιουνίου θα βρισκόμαστε στο Φεστιβάλ του Αθηνοράματος "Ελλάδα, γιορτή, γεύσεις 2016" στην Τεχνόπολη!

Το MyPizza Project θα δώσει το παρόν με ένα μεγάλο υπαίθριο κεντρικό περίπτερο κάτω από την εμβληματική καμινάδα της Τεχνόπολης, παρέα με τους Μύλους Αγίου Γεωργίου!

Ο εμπνευστής του MyPizza Project Γιώργος Χριστοδουλόπουλος και η ομάδα του θα φτιάξουν μπροστά στα μάτια σας εκατοντάδες πίτσες, θα σας δείξουν τεχνικές για άνοιγμα πίτσας και θα σας μάθουν πώς να χρησιμοποιείτε το MyPizza Slab!

Αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα το MyPizza Slab, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δείτε εν δράσει! Αν πάλι το έχετε ήδη αποκτήσει, ελάτε να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για pizza!

Επιπλέον, το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17:00 στον Χώρο Εκδηλώσεων 2, το MyPizza Project θα διοργανώσει για πρώτη φορά ανοιχτό σεμινάριο σπιτικής πίτσας επαγγελματικού επιπέδου! Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ!

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ θα βρείτε στο elladagiortigefseis.gr.

Σας περιμένουμε!

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν