2016: Μια χρονιά ορόσημο! | MyPizza Project

2016: Μια χρονιά ορόσημο!

...

από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο | Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Το 2015 το concept του MyPizza Project βγήκε στο αέρα με τη μορφή του site, μετά από προετοιμασία και πειραματισμούς ετών, με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν να φτιάχνουν και να απολαμβάνουν ποιοτική πίτσα στο σπίτι.

To 2016 που μόλις μας άφησε, ήταν η χρονιά που το MyPizza Project ενηλικιώθηκε και άλλαξε «επίπεδο», αφού έμαθε γι’ αυτό πάρα πολύς κόσμος.

Με όχι μία, αλλά δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις στην εκπομπή Chef στον Αέρα του ΣΚΑΙ, κληθήκαμε να παρουσιάσουμε σε ένα τεράστιο κοινό πως μπορεί κανείς να φτιάχνει στο σπίτι του τέλεια πίτσα αλλά και απίθανο ψωμί χωρίς ζύμωμα. Αν κρίνουμε από την απίστευτη αύξηση της επισκεψιμότητας του site, η ανταπόκρισή του τηλεοπτικού κοινού ήταν τεράστια, αποδεικνύοντας ότι το home-cooking στη χώρα μας ανθίζει και ωριμάζει.

Συμμετείχαμε στο φεστιβάλ «Ελλάδα, γιορτή, γεύσεις» του Αθηνοράματος, παρέα με τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, όπου είχαμε τη μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε αλλά και να μας γνωρίσουν από κοντά πάρα πολλοί φίλοι της πίτσας που έχουν «home-cooking» ανησυχίες. Φτιάξαμε ζωντανά ΠΟΛΛΕΣ πίτσες, κουβεντιάσαμε για πίτσα και απαντήσαμε σε αμέτρητες ερωτήσεις, τεχνικές και μη.

Το 2016, ξεκινήσαμε δειλά-δειλά μαθήματα σπιτικής πίτσας. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι εντυπώσεις όσων συμμετείχαν ήταν πολύ ενθαρρυντικές! Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε απλόχερα όλα όσα έχουμε μάθει σε ένα διασκεδαστικό μάθημα-εμπειρία!

Η παρέα του MyPizza Project λοιπόν έχει μεγαλώσει και μοιράζεται το πάθος της για την ποιοτική σπιτική πίτσα. Το πάθος αυτό μας φέρνει κοντά και δημιουργεί κοινές ανησυχίες, αναζητήσεις -και όπως διαπιστώσαμε- ωθεί τον καθένα από εμάς να διαμορφώσει με τον τρόπο του το δικό του MyPizza Project.

Για όλα όσα καταφέραμε το 2016, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας κάνατε να αποτελούμε το δημοφιλέστερο σημείο αναφοράς των δημιουργικών pizza-lovers στην Ελλάδα.

Ο στόχος μας για το 2017 είναι να διευρύνουμε και να αναδείξουμε τη συλλογική γνώση και τις εμπειρίες μας, δίνοντας τις σωστές απαντήσεις σε αυτούς που τις ψάχνουν!

Καλή χρονιά & καλά ψησίματα!

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν