Γρήγορη ζύμη για pizza

Μία εύκολη και γρήγορη ζύμη, με ελάχιστη προαπαιτούμενη ωρίμανση, προσαρμοσμένη για άμεση χρήση. Δημιουργεί μία ιδιαίτερα τραγανή βάση και είναι ιδανική για άνοιγμα με πλάστη σε πολύ λεπτό πάχος.

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.
Tip! Εάν σας αρέσει η πολύ λεπτή ζύμη και θέλετε να ανοίξετε τα ζυμαράκια σας με πλάστη, χωρίστε την αρχική σας ζύμη σε 6 αντί για 4 μπάλες.
Tip! Για να πετύχετε μία πιο τραγανή ζύμη μπορείτε αφού την ανοίξετε λεπτή με τον πλάστη, να την ψήσετε πάνω στο MyPizza Slab σκέτη για περίπου 1'. Αφού τη βγάλετε από το φούρνο, βάλτε τα υλικά σας από πάνω και επιστρέψτε τη στο φούρνο για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ
    5.00 στα 5

    Εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο την αγορα που εκανα . Για αρκετο χρονικο διαστημα προσπαθουσα να βρω και να πετυχω το ζυμαρι και το ψησημο της πιτσας που κανουν οι επαγγελματιες στην Ναπολη της Ιταλιας. Τελικα με την συνταγη σας και το μαντεμι καταφερα να φτιαξω την τελεια πιτσα και το σημαντικοτερο να την ευχαριστιθουν και οι υπολοιποι που την δοκιμασαν.
    Διαβάστε άλλες 124 αξιολογήσεις του MyPizza Slab