Γρήγορη ζύμη για pizza

Μία εύκολη και γρήγορη ζύμη, με ελάχιστη προαπαιτούμενη ωρίμανση, προσαρμοσμένη για άμεση χρήση. Δημιουργεί μία ιδιαίτερα τραγανή βάση και είναι ιδανική για άνοιγμα με πλάστη σε πολύ λεπτό πάχος.

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.
Tip! Εάν σας αρέσει η πολύ λεπτή ζύμη και θέλετε να ανοίξετε τα ζυμαράκια σας με πλάστη, χωρίστε την αρχική σας ζύμη σε 6 αντί για 4 μπάλες.
Tip! Για να πετύχετε μία πιο τραγανή ζύμη μπορείτε αφού την ανοίξετε λεπτή με τον πλάστη, να την ψήσετε πάνω στο MyPizza Slab σκέτη για περίπου 1'. Αφού τη βγάλετε από το φούρνο, βάλτε τα υλικά σας από πάνω και επιστρέψτε τη στο φούρνο για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, Αιγαλεω
    5.00 στα 5

    Οι πίτσες μας πλέον ειναι επαγγελματικού επιπέδου,δεν συγκρίνονται με του εμπορίου και δεν μπορούμε να φάμε απο έξω γιατί ειναι πολύ βαριές στο στομάχι .Οι δικές μας ειναι τόσο ελαφριές και ταυτόχρονα νόστιμες ,γιατί πλέον τρώμε και πίτσες με λαχανικά!!!!Μακαρι να ήσασταν πιο κοντά για να παρακολουθούσαμε τα μαθήματα παρακαλώ βάλτε και άλλες συνταγές!!!!'
    Διαβάστε άλλες 128 αξιολογήσεις του MyPizza Slab