Γρήγορη ζύμη για pizza

Μία εύκολη και γρήγορη ζύμη, με ελάχιστη προαπαιτούμενη ωρίμανση, προσαρμοσμένη για άμεση χρήση. Δημιουργεί μία ιδιαίτερα τραγανή βάση και είναι ιδανική για άνοιγμα με πλάστη σε πολύ λεπτό πάχος.

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.
Tip! Εάν σας αρέσει η πολύ λεπτή ζύμη και θέλετε να ανοίξετε τα ζυμαράκια σας με πλάστη, χωρίστε την αρχική σας ζύμη σε 6 αντί για 4 μπάλες.
Tip! Για να πετύχετε μία πιο τραγανή ζύμη μπορείτε αφού την ανοίξετε λεπτή με τον πλάστη, να την ψήσετε πάνω στο MyPizza Slab σκέτη για περίπου 1'. Αφού τη βγάλετε από το φούρνο, βάλτε τα υλικά σας από πάνω και επιστρέψτε τη στο φούρνο για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • christos kotsaidis, Athens
    5.00 στα 5

    Έχοντας ψήσει πάνω από 30 πίτσες , μπορώ πλέον να δηλώσω ότι τόσο το pizza slab όσο και ο συμπληρωματικός εξοπλισμός , μπορούν με βεβαιότητα να δημιουργήσουν αποτελέσματα πολύ καλύτερα από αυτά μιας πιτσαρίας στην Αθήνα. Στο παραπάνω αποτέλεσμα έχει συμβάλει και συνεχίζει ο δάσκαλος Γιώργος.
    Διαβάστε άλλες 124 αξιολογήσεις του MyPizza Slab