ΝΕΟ! Φτιάξαμε κατεψυγμένη pizza εστιατορικού επιπέδου! | MyPizza Project
Αποστολή έως 19kg μόνο €4,90 Αθήνα | €6,90 Επαρχία! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΩΣ 19kg ΜΟΝΟ €4,90 ΑΘΗΝΑ | €6,90 ΕΠΑΡΧΙΑ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΩΣ 19kg ΜΟΝΟ €4,90 ΑΘΗΝΑ | €6,90 ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ BOX NOW!

ΝΕΟ! Φτιάξαμε κατεψυγμένη pizza εστιατορικού επιπέδου!

...

από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο | Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Όλα αυτά τα χρόνια μοιραζόμαστε μαζί σας την αγάπη μας για την πίτσα με πολλούς τρόπους. Μέσα από συνταγές, οδηγούς, μαθήματα, video και όλο αυτό το site!

Παρόλα αυτά, πάντα κάτι μας έλειπε. Η ίδια η πίτσα!

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι μετά από 2 χρόνια εντατικών δοκιμών δημιουργήσαμε τη συλλογή MyFrozen Pizza!

Μια σειρά από χειροποίητες κατεψυγμένες πίτσες κορυφαίας ποιότητας, η οποία αποτελεί μια νέα προϊοντική κατηγορία, αυτή της εστιατορικής κατεψυγμένης πίτσας, που το μόνο κοινό που έχει με τις κατεψυγμένες πίτσες του εμπορίου είναι η θερμοκρασία στην οποία συντηρείται!

Κάθε πίτσα της συλλογής είναι πλήρως ψημένη, με το μοναδικό τρόπο που εμείς ξέρουμε, με καψαλισμένη κρούστα από κάτω και τρυφερό cornicione, που όταν βγει από το φούρνο σας, παραμένει ζουμερή με ζωντανά υλικά, σαν να την φτιάξατε μόλις εσείς!

Η ζύμη είναι εύπεπτη, με έντονη κυψέλωση και μεστή γεύση (όσοι έχετε δοκιμάσει τις συνταγές μας, ξέρετε!) και όλα αυτά χάρη στην 5ήμερη ωρίμαση και τον πρωτοποριακό τρόπο παρασκευής της!

Όσο για τα υλικά, η σάλτσα τομάτας φτιάχνεται με το ξακουστό τοματάκι από το San Marzano και όλες οι πίτσες έχουν φρέσκια mozzarella Fior di latte. Επιπλέον, κάθε μία συνδυάζεται με εκλεκτά υλικά υψηλής ποιότητας , όπως το pepperoni ωρίμανσης αμερικανικού τύπου, κρέμα tartufo, prosciutto cotto, κατσικίσιο τυρί Chèvre κ.α.

Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι το πόσο πρακτική, γρήγορη και εύκολη κάναμε για εσάς την προετοιμασία της, χωρίς να συμβιβαστούμε σε κανένα από τα χαρακτηριστικά μιας φρεσκοφτιαγμένης πίτσας!

9 λεπτά αρκούν να “ψήσουν” την πίτσα κατευθείαν από την κατάψυξη (ω ναι!), ενώ μόλις 5’ εάν βρίσκεται αποψυγμένη στο ψυγείο.

Για τη διαδικασία αυτή δεν χρειάζεστε το MyPizza Slab, (έχουμε κάνει τα μαγικά μας κατά το αρχικό ψήσιμο), αρκεί να τοποθετήσετε την πίτσα σε μια σχάρα (και όχι ταψί, σημαντικό!) στον προθερμασμένο φούρνο. Στους χρόνους αυτούς η πίτσα βγαίνει καυτή και η ζύμη ελαφρώς τραγανή με τρυφερό cornicione. Αν είστε fan της πιο τραγανής πίτσας ψήστε για 1-2 λεπτά παραπάνω!

Η αρχική συλλογή MyFrozen Pizza απαρτίζεται από 6 διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς:

Ένα τόσο καινοτόμο προϊόν δεν θα μπορούσε να μην έχει και ένα πρωτοποριακό και εύκολο τρόπο διάθεσης!

Οι πίτσες έρχονται δωρεάν σπίτι σας, εντός μίας ώρας
(καλύπτονται επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας)

Ξεκινώντας από την Αθήνα, στέλνουμε δωρεάν τις πίτσες σε επιλεγμένες περιοχές εντός μίας ώρας ή την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε. Σχεδιάζουμε την συνεχή προσθήκη νέων περιοχών, οπότε αν δεν καλύπτουμε ακόμα τη δική σας μπορείτε να βρείτε τις πίτσες μας σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που δοκίμασαν τις πίτσες μας στο τελικό στάδιο πριν την επίσημη διάθεσή τους. Με το feedback τους, τον ενθουσιασμό και την έκπληξη τους από το αποτέλεσμα μιας “κατεψυγμένης” πίτσας, μας έδωσαν την επιβεβαίωση πως οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!

Τώρα ανυπομονούμε να τις δοκιμάσετε και εσείς!

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος
Chef / Δημιουργός MyPizza Project

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν