Ζύμη για rustic pizza

Η ιδανική ζύμη για να ψηθεί πάνω στο MyPizza Slab και να δώσει το πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Δουλεύεται εύκολα και αξίζει να ξεκινήσετε από αυτή για να εξοικειωθείτε με καινούργιες και διαφορετικές τεχνικές, καθώς συγχωρεί τυχόν λαθάκια κατά την παράγωγη και χρήση της. Κατά το ψήσιμο παίρνει έντονο χρώμα από πάνω και από κάτω, ενώ δίνει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με πλούσια ύφη και γεύση ανεξαρτήτως από το πόσο λεπτή την έχουμε ανοίξει. Εγώ την προτιμώ με παχύ cornicione!

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • Ναταλία Κ., Ζάκυνθος
    5.00 στα 5

    Ως κάτοχοι του my pizza slab για περισσότερο από ένα χρόνο το συστήνουμε ανεπιφύλακτα ως ένα προϊόν value for money. Απο την αρχή διαπιστώσαμε με μεγαλή έκπληξη ότι πραγματικά μπορούμε και στο σπίτι να πετύχουμε την τέλεια πίτσα, καθώς τα παιδιά δεν κρύβουν κανένα μυστικό επιτυχίας. Φανατικοί πελάτες μας όλοι οι φίλοι μας, που απολαμβάνουν βραδιές σπιτικής πίτσας με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον δημιουργό και αναμένουμε νέες ιδέες. Φυσικά να μην ξεχάσουμε ότι όλα άρχισαν λόγω του cucina caruso που μας ενέπνευσε να το αγοράσουμε.
    Διαβάστε άλλες 120 αξιολογήσεις του MyPizza Slab