Ζύμη για rustic pizza

Η ιδανική ζύμη για να ψηθεί πάνω στο MyPizza Slab και να δώσει το πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Δουλεύεται εύκολα και αξίζει να ξεκινήσετε από αυτή για να εξοικειωθείτε με καινούργιες και διαφορετικές τεχνικές, καθώς συγχωρεί τυχόν λαθάκια κατά την παράγωγη και χρήση της. Κατά το ψήσιμο παίρνει έντονο χρώμα από πάνω και από κάτω, ενώ δίνει ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με πλούσια ύφη και γεύση ανεξαρτήτως από το πόσο λεπτή την έχουμε ανοίξει. Εγώ την προτιμώ με παχύ cornicione!

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ
    5.00 στα 5

    Εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο την αγορα που εκανα . Για αρκετο χρονικο διαστημα προσπαθουσα να βρω και να πετυχω το ζυμαρι και το ψησημο της πιτσας που κανουν οι επαγγελματιες στην Ναπολη της Ιταλιας. Τελικα με την συνταγη σας και το μαντεμι καταφερα να φτιαξω την τελεια πιτσα και το σημαντικοτερο να την ευχαριστιθουν και οι υπολοιποι που την δοκιμασαν.
    Διαβάστε άλλες 91 αξιολογήσεις του MyPizza Slab