Σάλτσα ντομάτα χωρίς μαγείρεμα

Πολλοί Ιταλοί λένε πως η σάλτσα της πίτσας δεν θέλει μαγείρεμα γιατί μαγειρεύεται στο φούρνο όσο ψήνεται η πίτσα. Εμείς θεωρούμε ότι δεν έχει την ισορροπία και το βάθος της μαγειρεμένης σάλτσας, αλλά είναι σίγουρα πρακτική αφού γίνεται σε μόλις 5 λεπτά! Έχει απαλή & διακριτική γεύση και προτείνεται για πίτσες με πολλά και έντονα υλικά.

Εκτέλεση

Tip! Δεδομένου ότι αυτή η σάλτσα δεν είναι τόσο ισχυρή σε γεύση, φροντίζουμε να αλατοπιπερώνουμε καλά την πίτσα αφού βάλουμε και τα υπόλοιπα υλικά.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΕΛΕΝΗ Β., ΓΛΥΦΑΔΑ
    5.00 στα 5

    Η πρώτη επαφή με το προϊόν ήρθε στην εκπομπή "Chef στον αέρα" και τότε μπήκε η ιδέα για το pizza slab. Από τότε που το αποκτήσαμε, όχι μόνο δεν έχουμε παραγγείλει ξανά pizza, αλλά έχουμε κακομάθει και όλους τους φίλους και την οικογένεια μας! Με την ζύμη δεν μένουμε μόνο στην pizza αλλά και σε φρεσκοψημένη focaccia με ελιές, τυρί και μυρωδικά! Δυστυχώς, δεν έχουμε προλάβει να παρακολουθήσουμε κάποιο από τα μαθήματα για να εμπλουτίσουμε τις τεχνικές μας! Πραγματικά συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά που έχει γίνει με το pizza slab! Είναι μοναδικό!
    Διαβάστε άλλες 115 αξιολογήσεις του MyPizza Slab