Πανεύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα, σε 3 ώρες!

Αν το να απολαμβάνει κάποιος ξεροψημμένο, λαχταριστό ζεστό ψωμί αφού πρώτα έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι σας φαντάζει ανέφικτο, τότε η συνταγή αυτή είναι για εσάς! Αποτελεί την απόλυτη απομυθοποίηση της δυσκολίας παρασκευής ψωμιού στο σπίτι αφού:
  • δε λερώνουμε καν τα χέρια μας, μιάς και δεν χρειάζεται ζύμωμα αλλά μόνο ανακάτεμα 4 υλικών (!),
  • η ετοιμασία της ζύμης απαιτεί το πολύ 10 λεπτά,
  • το ψωμί μας είναι έτοιμο σε (συνολικά) μόλις 3 ώρες!

Εκτέλεση

Tip! Αν έχετε δυσκολία να βρείτε ένα ζεστό σημείο για να φουσκώσει η ζύμη, μπορείτε να ανάψετε το φώς του φούρνου και να τη βάλετε να φουσκώσει μέσα εκεί.
Tip! Εάν έχετε ξυράφι για ψωμιά ή κάποια λεπίδα μπορείτε να χαράξετε την επιφάνεια του ψωμιού σε σχέδιο της αρεσκείας σας μετά το δέυτερο φούσκωμα, πριν το ψήσιμο. Έτσι θα του δώσετε μια άλλη, πιο ιδιαίτερη όψη.
Tip! Εάν σας αρέσουν ψωμιά με σπόρια απο πάνω, στο βήμα 5 άντι για αλεύρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπόρια της αρεσκείας σας για να βοηθήσουν να ξεκολλήσει η ζύμη και να ενισχύσουν τη γεύση και την όψη του .

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • ΑΣΠΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΥΡΓΟΣ
    5.00 στα 5

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ. ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΙΣΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!
    Διαβάστε άλλες 116 αξιολογήσεις του MyPizza Slab