Γρήγορη ζύμη για pizza

Μία εύκολη και γρήγορη ζύμη, με ελάχιστη προαπαιτούμενη ωρίμανση, προσαρμοσμένη για άμεση χρήση. Δημιουργεί μία ιδιαίτερα τραγανή βάση και είναι ιδανική για άνοιγμα με πλάστη σε πολύ λεπτό πάχος.

Εκτέλεση

Tip! Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάδο mixer με το εξάρτημα της ζύμης (γάντζος). Μόλις η ζύμη βγει από τον κάδο καλό θα ήταν να τη ζυμώσουμε και λίγο με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμη.
Tip! Εάν σας αρέσει η πολύ λεπτή ζύμη και θέλετε να ανοίξετε τα ζυμαράκια σας με πλάστη, χωρίστε την αρχική σας ζύμη σε 6 αντί για 4 μπάλες.
Tip! Για να πετύχετε μία πιο τραγανή ζύμη μπορείτε αφού την ανοίξετε λεπτή με τον πλάστη, να την ψήσετε πάνω στο MyPizza Slab σκέτη για περίπου 1'. Αφού τη βγάλετε από το φούρνο, βάλτε τα υλικά σας από πάνω και επιστρέψτε τη στο φούρνο για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο.

Κοινοποιήστε αυτή τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές

  • Ναταλία Κ., Ζάκυνθος
    5.00 στα 5

    Ως κάτοχοι του my pizza slab για περισσότερο από ένα χρόνο το συστήνουμε ανεπιφύλακτα ως ένα προϊόν value for money. Απο την αρχή διαπιστώσαμε με μεγαλή έκπληξη ότι πραγματικά μπορούμε και στο σπίτι να πετύχουμε την τέλεια πίτσα, καθώς τα παιδιά δεν κρύβουν κανένα μυστικό επιτυχίας. Φανατικοί πελάτες μας όλοι οι φίλοι μας, που απολαμβάνουν βραδιές σπιτικής πίτσας με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον δημιουργό και αναμένουμε νέες ιδέες. Φυσικά να μην ξεχάσουμε ότι όλα άρχισαν λόγω του cucina caruso που μας ενέπνευσε να το αγοράσουμε.
    Διαβάστε άλλες 115 αξιολογήσεις του MyPizza Slab